helloKopter – Helikopteres vásárnézés Gútán

hellokopter_feedback3

A helloGúta mozgalom olyat szeretett volna hozni a XXX. vásár alkalmából amilyen még nem volt. Ez nem más mint egy “Új látószög”, amit eddig is képviseltünk de most mégis egy picit máshogy:)

A gútaiak egy kis adrenalin koktéllal átitatva élhetik át a “látom a házunkat”-élményt élőben, nem pedig a Google Earth-ön keresztül. Az eseményre előregisztrációval azaz egy külön weblappal is készültünk, a nagy érdeklődésre való tekintettel. Két héttel a vásári szombat előtt már elkelt a jegyek egyharmada, ezért picit megkönnyebbülve vártuk már azt a bizonyos napot.

A pénteki napon felállítottuk regisztrációs standunkat a vásári soron, másnap reggeltől aztán fogytak is a jegyek rendesen. A helikopter amivel új látószögetet “szereztünk”, egy Robinson R44-es típus volt. A délelőtti borús égbolt ellenére az időjárás végül nekünk kezdvezett. A napot hálisten probléma nélkül zártuk, reggel 10-től este 7-ig a levegőben voltunk. A pilóta szerint rekordot is döntöttek a gútaiak: 76x szállt fel a helikopter, mindegyiknél teljes létszámmal, felszállásonként 3 emberrel. Az annyi, mint 228. Ennyi gútainak szereztünk Új látószöget! 🙂 Ezért számunkra, ez az akció nem várt sikereket ért el.

Köszi nektek is!

Nézzétek meg ezt  jó kis videót az Adrián szemszögéből (720P-ben az igazi!):

Fel és leszállás közben:

Villagutta.sk cikk az akcióról: katt.

Facebookon itt találod meg: katt.

Vissza